loader
Foto

În căutarea lui Moş Crăciun, alături de echipa TVR Tîrgu Mureş

O ediţie specială de Sărbători a emisiunii „Picătura de cultură” este programată săptămâna aceasta la TVR 3 şi TVR Tîrgu Mureş.

 

Picătura de cultură

Îmbrăcat în roşu, cu obrajii rumeni, barba lungă şi o burtică simpatică, cel mai aşteptat şi iubit moş din lume va coborî în curând pe hornul caselor pentru a răsplăti cu dulciuri şi jucării copiii cuminţi şi ascultători. Moş Crăciun, căci despre el este vorba, este cu siguranţă un personaj cunoscut în întreaga lume.

Câţiva copii l-au căutat şi la TVR Tîrgu Mureş. Petronela Moraru i-a întâmpinat, au povestit câte în lună şi în stele despre Moş Crăciun şi au spus poezii.

Dacă, totuşi, a venit Moş Crăciun la TVR Tîrgu Mureş, puteţi afla din ediţia specială a emisiunii Picătura de cultură (producţie 2014 – redifuzare), joi, 17 decembrie, la TVR 3, de la ora 22:00, şi sâmbătă, 19 decembrie, la TVR Tîrgu Mureş, de la ora 19:00.

 

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Mocanița de la Sovata este gata de drum | VIDEO

Mocanița de la Sovata este gata de drum | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Nostalgicii trenurilor de mică viteză cunoscute și sub numele de ,,mocănițe” s-au înghesuit pe peronul de la Sovata, devenit neîncăpător la ...

Codul bunelor maniere în societate | VIDEO

Codul bunelor maniere în societate | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Politețea reprezintă un semn de respect atât față de ceilalți, cât și față de tine însuți. Reporter Coralia Ioana Matea

 

#tvrmures