loader
Foto

Povestea de succes a unui programator nevăzător român

Ştefan Moisei, unul din puţinii programatori nevăzători din România, a fost invitatul de luni seară al emisiunii „Preţul succesului”, de la TVR 3.

 

Preţul succesului

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Luni, 7 decembrie, de la ora 21:30, Studioul teritorial Tîrgu Mureş ni l-a prezentat pe tânărul Ştefan Moisei, fost bursier Google, care lucrează în prezent ca programator web în Tîrgu Mureş.

Ştefan Moisei s-a născut la Brăila, a făcut şcoala generală şi liceul la Buzău. A urmat cursuri de informatică la Universitatea „Petru Maior” din Tîrgu-Mureș. În prezent este implicat în dezvoltarea de softuri și aplicații pentru persoanele nevăzătoare.

Ştefan Moisei este practicant de jiu-jitsu, iar în mai 2015, la Campionatul pentru Persoane cu Dizabilităţi, a obţinut titlul de campion naţional la kata (arme).

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS si Android.

 

3:30 Ia’şi afla (R)

*Studioul teritorial Iaşi

Producător

(Reluare)

4:30 Caravana TVR 3 (R)

*Studioul teritorial Timisoara

Producător Roxana Morun

(Reluare)
 
„Lumină din lumină” | VIDEO

„Lumină din lumină” | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Spectacolul extraordinar „Lumină din lumină” a fost transmis în două ediții speciale ale emisiunii „Cap de afiș”: la TVR 3 - joi, 2 mai, ...

„Taina zilelor mari” - De la axiomă la biruința lăuntrică

Emisiunea a fost difuzată la TVR 3, vineri, 3 mai, de la ora 16:00. La TVR Târgu Mureș, a doua parte a interviului se difuzează duminică, 5 mai, ...

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvrmures