loader

RECOMANDĂRI Logo

Picătura de cultură: ediţie dedicată folk-ului

Picătura de cultură: ediţie dedicată folk-ului

publicat: miercuri, 13 aprilie 2016

Nume mari ale folk-ului românesc au fost prezente la cea de a XI-a ediţie a Festivalului-Concurs de Muzică Folk „Ziua de mâine”. Joi, 14 aprilie, ora 22:00, la TVR 3, la „Picătura de cultură” ați putut urmări un reportaj dedicat evenimentului de la Alba Iulia.

Seară de jazz, la „Cap de afiş”

Seară de jazz, la „Cap de afiş”

publicat: marţi, 12 aprilie 2016

La TVR 3, proiectul „Seri de jazz şi muzică clasică la Radio Tîrgu Mureş” ne-a adus un concert de jazz susţinut de „New Lanscapes”, pe care l-am urmărit miercuri, 13 aprilie, de la ora 18:00, în emisiunea „Cap de afiş”.  

Duo Cello Jaya în turneul naţional „Tales”

Duo Cello Jaya în turneul naţional „Tales”

publicat: miercuri, 06 aprilie 2016

Ediția „Cap de afiș” de miercuri, 6 aprilie, a adus la TVR 3 un concert susținut de unul dintre cele mai apreciate ansambluri camerale din România - Duo Cello Jaya.

Seară folk, la „Picătura de cultură”

Seară folk, la „Picătura de cultură”

publicat: miercuri, 23 martie 2016

Petronela Moraru, de la TVR Tîrgu Mureş, ne prezintă o nouă ediţie a emisiunii „Picătura de cultură”. La TVR 3, joi, de la ora 22:00, aflăm cum a fost la Festivalul de Muzică Folk „Ziua de mâine”, de la Alba Iulia, 2015.

„Cap de afiș”: Recital Teodora Spânu

„Cap de afiș”: Recital Teodora Spânu

publicat: luni, 21 martie 2016

Proiectul „Seri de jazz şi muzică clasică la Radio Tîrgu Mureş” ne-o prezintă pe vocalista Teodora Spânu. Săptămâna aceasta, la TVR 3 și pe TVR+, vom revedea, în emisiunea „Cap de afiș”, un recital de jazz. Miercuri, 28 septembrie, de la ora 22:00.

Brașovul se pregătește de Târgul Internaţional „Libris”

Emisiunea „Picătura de cultură” din această săptămână ne-a adus, la TVR 3, TVR Tîrgu Mureș și online, pe TVR+, o ediție dedicată Târgului Internaţional de Carte şi Muzică „Libris” (Brașov, 24-27 martie).

“Zilele Emil Cioran”, subiect în emisiunea “Picătura de cultură”

Joi, 10 martie, de la ora 22:00, la TVR 3 ați urmărit o nouă ediție a emisiunii “Picătura de cultură”, realizată de Petronela Moraru de la TVR Tîrgu Mureș. Printre subiecte: evenimentul “Zilele Emil Cioran”.

“Picătura de cultură”: Festivalul Acustic de la Reghin

Acustic Live Festival de la Reghin este un eveniment de promovare a chitarei şi a muzicii acustice live. Am urmărit partea a doua a poveștii festivalului, joi, 3 martie, de la ora 22:00, pe TVR 3 la “Picătura de cultură”.

Vali „SirBlues” Răcilă, în concert la Tîrgu Mureș

La cea mai nouă ediție “Cap de afiș”, realizată de colegii de la TVR Tîrgu Mureș, a fost prezent veteranul blues-ului Vali “SirBlues” Răcilă. La TVR 3 și online, pe TVR+, miercuri, 2 martie, de la ora 18:00.

Festivalul Acustic, tema săptămânii la “Picătura de cultură”

Acustic Live Festival de la Reghin este un eveniment de promovare a chitarei şi a muzicii acustice live. Povestea festivalului am aflat-o din emisiunea “Picătura de cultură”, difuzată la TVR 3, joi, de la ora 22:00.